Epoxywerken

Epoxywerken

Een Industriële vloer op basis van epoxyharsen. Deze gietvloer is naadloos, stofvrij en zuurbestendig. De dikte varieert tussen de 2 à 3mm. Deze vloer is uitermate geschikt voor verkeer op rubberwielen. Vandaar dat dit de ideale vloer is voor garages.

Epoxyvloeren worden ook steeds meer en meer gebruikt in leefruimten. Voor deze toepassing wordt de dekvloer eerst behandeld met een speciale hechtingsprimer.

De epoxyvloeren worden kunnen afgewerkt met color-chips. Deze decoratievlokken kunnen in diverse kleuren verkregen worden.

De tijdspanne tussen de dekvloer en de epoxyvloer bedraagt ongeveer 6 weken.

Het steentapijt of korrelvloer bestaat uit grind dat vermengd wordt met een transparante epoxy- of polyurethaanhars en vervolgens word uitgesmeerd met een vlakspaan. Er is keuze in overvloed wat betreft kleuren, korrelgrootte, combinaties, figuren enz. Bij plaatsing is geen stof- of reukhinder te bemerken en de vloer is beloopbaar op 24 uren na afwerking.

Het steentapijt of korrelvloer is een goede warmtegeleider. Uitbreken van oude vloeren is niet noodzakelijk, daar het steentapijt kan geplaatst worden op alle mogelijke ondergronden. Scheuren en barsten worden bij de voorbereiding van de vloer vakkundig hersteld. Het bekleden van trappen en plaatsen van plinten is voor ons niet vreemd en de afwerking staat steeds op hoog niveau.

Foto's over Epoxywerken