Voegwerken

Voegwerken

De functie van het Voegwerk is zowel een estetisch als een bouwtechnisch. Slechte voegwerken kunnen volgende punten veroorzaken zoals vochtindringing in de gevel met gevolg dat er vochtdoorslag en vorstschade kan ontstaan.

Soms is het noodzakelijk uw voegwerk te vernieuwen en uiteraard te laten uitvoeren op een degelijke professionele manier. Larevo BVBA heeft een ruime ervaring in het verwijderen van oude voegwerken, uitkappen, uitslijpen van oude vergane voegwerken gebeurt op machinale wijze.

Al deze handelingen worden uitgevoerd op een deskundige manier zodanig dat we het bestaande metselwerk niet beschadigen. Na deze handelingen worden de bewerkte gevels met hogedrukreinigers stofvrij gemaakt, op deze manier onstaat er een degelijk hechtvlak voor de nieuwe voeg.

Door een andere kleur of structuur op de voeg toe te passen creeërt men een visuele complete nieuwe woning. Uiteraard is het aan te bevelen een vochtweringsproduct toepassing te zetten om de kwaliteit van de gevels uitermate sterk te verbeteren.

Foto's over Voegwerken